2009. december 14., hétfő

Sziasztok!

Íme a mi kis blogunk első bejegyzése. Ez inkább egy bemutatkozásféle lesz. Elsősorban azért hoztuk létre ezt a blogot, hogy segíthessünk azoknak akiket nem ismerünk, vagy nem a szárnysegédünk, de mégis ugyanolyan KIRÁLY akar lenni mint mi vagyunk.

A többes számon ne lepődjetek meg, ugyanis ennek a kis blognak (jelenleg) két szerekesztője van: Greg és Marci. Mindketten okos, jófej és (aránylag) rendes srácok vagyunk. Segítünk bárkinek, akinek problémája van a kiszemelt áldozat(gondolok itt egy csajra vagy egy srácra) becserkészésével. Ugyanis nincs olyan csaj/pasi akit ne lehetne valahogy megszerezni(tapasztalat). Rengeteg trükk/taktika van a mi agyunkban eltárolva. Bármi kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal. (ez milyen hülyén hangzik:D)

Na és mit fogtok itt találni?
Törvényeket a Tesó Kódexből, részleteket a Bro on the Go és a Playbook című könyvből. Elmondjuk majd saját tapasztalatainkat is, hogy minnél több példát mutassunk nektek.:D Ja és el ne felejtsem: Ti is küldhettek be vicces sztorikat, tippeket, trükköket.



ui.: Tapadj ránk Tesó, és megtanítunk élni!




/Greg/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése